Uitlaat service

uitlaatdienst en vakantie pakket

Diensten

Uitlaatdienst

Heb je door omstandigheden weinig tijd voor je hond en wil je in de basisbehoefte voorzien van je hond? Heeft je hond nood aan extra beweging? Doggy Coach kan je daarbij helpen.

De uitlaatservice van Doggy Coach verzorgt wandelingen voor je hond(en). Tijdens het wandelen krijgt je hond lieveling de kans om te snuffelen (zijn “neusbook” 🙂 te volgen), dat kan in een bos, in je buurt, op mijn privé terrein waar hij/zij kan loslopen in volledige vrijheid.

Je hond is super happy en moe na de uitstap.

Je hond wordt thuis opgehaald en terug afgezet na de wandeling.

Wandeling van 30 min: 12€

Wandeling van 1 uur: 20€

Vakantie Pakket

Een weekendje weg of op vakantie zonder je lieverd(s), dat kan vanaf vandaag … neem contact op met Doggy Coach om gebruik te maken van het Vakantie Pakket.


Ik kom thuis langs om je hond(en) eten en drinken te geven en activiteiten overdag te voorzien. ‘S avonds slaapt je hond in zijn eigen omgeving, wat heel geruststellend is voor je hond.

Daarnaast kan ik op vraag planten water geven, rolluiken of gordijnen open of dicht doen, vuilzak buiten zetten, brievenbus leegmaken, enz. (5€ per dag)

Het Vakantie Pakket (2 uur): 40€ (2x 1 uur per dag gaan wandelen). De hond blijft in zijn eigen vertrouwde omgeving, krijgt eten en drinken en geniet van de nodige beweging.

Het Vakantie Pakket (4 uur op een dag): 100€ (Ik neem je hond mee op verschillende activiteiten, wandelen in de buurt, op mijn eigen afgesloten terrein loslopen, met de bal spelen, wandelen in een bos, persoonlijke training indien gewenst, etc… de hond brengt in zijn eigen vertrouwde omgeving de nacht door en is 4 uur op een dag niet alleen thuis gebleven).

Kilometervergoeding: gratis binnen een straal van 15 km vanaf Oedelem, 0,50€/km >15 km

Neem contact op met doggy coach voor een afspraak

%d bloggers liken dit: