Gehoorzaamheid


Wat willen we allemaal van onze hond?

Een hond die luistert, die gehoorzaam is, een familiehond zonder zorgen, een hond die je overal kan meenemen … kortom samen genieten.

Maar hoe zorg je ervoor dat je hond gaat luisteren en doen wat je wil?

Het is heel belangrijk om honden te begrijpen. Ik hou het simpel… een hond vertoont gedrag om er zelf beter van te worden of omdat hij er simpelweg plezier in heeft. Dus zolang hij er plezier in heeft, gaat hij ermee door.

Een hond leert niet heel anders dan wij doen. Als gedrag succes heeft dan wordt dat herhaald.

Het is van groot belang dat een pup geen verkeerde gewoontes aanleert. Zijn natuurlijke aanleg en gedrag worden spelenderwijs in de gewenste richting geleid. Als begeleider wordt u kennis en vaardigheid bijgebracht in de omgang met uw hond.

Dank je Marjolijn, je bent supergoed in deze job, ik zal je zeker bij al mijn vriendinnen aanraden! Zonder jou wist ik al lang geen raad meer met deze kleine sloeber! Maar doordat we hem op de voet volgen is het zelfs een heerlijke tijd! Hij luistert, zit al en we worden dikke vrienden!!!

C.B. Uit Knokke

Wat jij gedaan hebt Marjolijn is prachtig en ik wil jullie blijven steunen in jullie mooie project. Tattoo is op vandaag een gehoorzame, super lieveĀ 
en gelukkige hond, dankzij de opleiding die jij ons beiden gaf. We hebben elkaar leren begrijpen en onze band is nu heel hecht geworden, hoe moeilijk het ook was in het begin. Ik zou willen zeggen aan iedereen ; een professionele begeleiding is onontbeerlijk en zelfs een must om daarna een duurzaam en gelukkig mooi leven met je vriend (viervoeter) te hebben. Dank je wel en dit is menens !
Tattoo en Caroline xxx

%d bloggers liken dit: