Body and balance


Je hond leert aan de hand van verschillende oefeningen (plankenparcours, balanskussens, cavaletti’s, …) zijn lichaam beter kennen en dus ook beter gebruiken. Hierdoor wordt spierkracht opgebouwd, waardoor je hond minder gemakkelijk kwetsuren oploopt.

Een leuke manier om je band met je hond te versterken, je hond vindt het leuk en jij leert meer kijken naar je hond. Je hond leert je vertrouwen en samen verleg je grenzen op het ritme van je hond.

Ideaal om het vertrouwen op de krikken van angstige honden of om hyperactieve honden, gecontroleerd en rustig te krijgen.

Daarnaast kan body and balance ook gebruikt worden bij revalidatie.

Ik vond en vind het heel interessant, ook heel intensief! Ik zal blijven komen met Koshy. Je hebt het ook allemaal goed uitgelegd!

M. D. Uit Varsenare

Hey Marjolijn, was zeer leuk! Dat zijn dingen die ik veel liever doe dan gehoorzaamheid. De les is goed gegeven, zo goed, dat Stella zelfs enkele oefeningen gedaan heeft.

Succes met alles wat je nog wil doen!

R. M. Uit Eeklo

Stella goed gewerkt op toestellen gegaan waar ze vorige week nog geen pootje op zette. En weet je wat Marjolijn ze heeft deze morgen haar balletje gehaald EN terug gebracht, nog nooit gedaan. Lessen zijn echt aan te raden.

R.M. Uit Eeklo
%d bloggers liken dit: